Apotea covid test saliv

Alltest Covid-19 Antigen Saliv självtest 1 st – Apotea

Covid-19 Antigen Saliv självtest är ett testkit för engångsbruk avsett att detektera det nya coronaviruset SARS-CoV-2 som orsakar Covid-19 i saliv.

Beright Covid-19 Antigentest Saliv självtest 5 st – Apotea

Beright Covid-19 Antigentest Saliv är ett testkit för engångsbruk avsett att detektera det nya coronaviruset SARS-CoV-2 som orsakar Covid-19.

AllTest SARS-CoV-2-(COVID-19) Antigen Saliv självtest 5 st

Självtestet har hög prestanda och är enkelt att använda. Testet är avsett att användas av symtomatiska personer som misstänks vara infekterade med covid-19.

AllTest SARS-CoV-2-(COVID-19) Antigen Saliv självtest 1 st

Självtestet har hög prestanda och är enkelt att använda. Testet är avsett att användas av symtomatiska personer som misstänks vara infekterade med covid-19.

Beright One-step salivtest covid-19 1 st – Apotea

Testet är avsett att användas av symtomatiska personer som misstänks vara infekterade med covid-19. Testet kan tas på två sätt: 1) Samla färsk saliv i en …

Köp Salivtest snabbtest Covid-19 på apotea.se

Köp Salivtest snabbtest mot Covid-19 enkelt och fraktfritt på apotea.se! … Apoteas nyhetsmail. Skriv in din epost nedan för att få fina erbjudanden!

Boson Coronatest SARS-CoV-2 självtest 1 st – Apotea

Boson Coronatest SARS-CoV-2-Antigentest är ett självtest för detektering av pågående Covid-19-infektion. Självtestet geomförs via topsning i näsan och …

Beright Covid-19 Antigentest Nasal självtest 5 st – Apotea

Beright Covid-19 Antigentest Saliv självtest 5 st … Add Pharma Beright Covid-19 Nasal självtest är ett antigentest för engångsbruk avsett att detektera …

Självtester | Köp självtester på apotea.se!

Beright Covid-19 Antigentest Saliv självtest 5 st … Alltest Covid-19 Antigen Saliv självtest 1 st · 38 kr. Köp. −. +. 49 kr · Graviditetstest stav 2 st.

Köp Dynamic Code Självtest Covid-19 Antikroppar på apotea.se

Testet visar om du har utvecklat IgG-antikroppar och har utvecklat ett skydd mot coronaviruset SARS-CoV-2. Dynamic Codes antikroppstest görs genom att du …

Keywords: apotea covid test saliv, apotea alltest, covid test saliv apotea, apotea gurgeltest