Hitta allt du behöver på Jula Västerås – Öppettider och information

Jula Västerås är en av de populäraste butikerna på Hälla, belägen intill köpcentret Erikslund. Med ett omfattande sortiment inom verktyg, bygg, trädgård, och mycket mer, erbjuder Jula allt du behöver för att fixa och förbättra ditt hem och trädgård.

Öppettider för Jula Västerås

För att underlätta dina inköp har Jula Västerås generösa öppettider. Du kan besöka butiken på vardagar från kl. 07.00 till 20.00 samt på helger från kl. 09.00 till 18.00. Det ger dig gott om tid att hitta det du behöver och få hjälp av Jula-personalen om så behövs.

Hitta Jula Västerås på Hälla

Jula Västerås ligger på Hälla, intill populära Erikslund Shopping Center. Med ett strategiskt läge och gott om parkeringsplatser är det enkelt att ta sig dit. Om du reser med bil kan du följa skyltarna till Erikslund Shopping Center och parkera där. Jula-butiken är bara en kort promenad bort.

Ett komplett sortiment

Jula Västerås erbjuder ett brett sortiment av produkter inom olika kategorier. Oavsett om du behöver verktyg för att fixa i hemmet, trädgårdsredskap för att odla eller produkter för att förbättra din båt eller husvagn, kan du lita på att Jula har det du söker. Butiken är känd för att erbjuda produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och den kunniga personalen finns alltid där för att ge dig råd och tips om produkterna.

Andra Jula-butiker i närheten

Om du letar efter andra Jula-butiker i närheten av Västerås har du tur. Jula har ytterligare en butik på Erikslund, så du kan enkelt göra dina inköp på ett ställe inom området. Båda butikerna erbjuder samma sortiment och generösa öppettider, så du kan välja den som passar dig bäst.

Sammanfattningsvis

Jula Västerås på Hälla är den perfekta platsen att besöka för dina hem- och trädgårdsbehov. Med ett komplett sortiment och generösa öppettider kan du lugnt och tryggt handla alla dina produkter hos Jula. Så varför vänta? Ta en tur till Jula Västerås idag och hitta allt du behöver för ditt nästa projekt!

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Jula Hälla?

Jula Hälla är en butik i Västerås som tillhör Jula-kedjan.

Var ligger Jula Hälla?

Jula Hälla ligger i Västerås.

Vilka är öppettiderna för Jula Hälla i Västerås?

Öppettiderna för Jula Hälla i Västerås kan variera, men du kan hitta dem på Julas hemsida.

När öppnar Jula Hälla?

För att få reda på när Jula Hälla öppnar, kan du kolla på Julas hemsida eller kontakta butiken direkt.

Har Jula en hemsida där man kan hitta öppettider?

Ja, på Julas hemsida kan du hitta öppettiderna för butiker, inklusive Jula Hälla i Västerås.

Vad är öppettiderna för Jula Hälla?

Öppettiderna för Jula Hälla kan variera beroende på säsong och helgdagar. För uppdaterad information kan du besöka Julas hemsida eller kontakta butiken direkt.

Finns det någon Jula-butik i närheten av Erikslund?

Ja, Jula Erikslund är en annan butik som tillhör Jula-kedjan och ligger nära Erikslund.

Vilka öppettider har Jula i Västerås?

Jula i Västerås har olika öppettider beroende på dag och tid på året. För aktuella öppettider, besök Julas hemsida eller kontakta butiken direkt.

Är Jula öppet idag?

För att veta om Jula är öppet idag kan du titta på Julas hemsida eller kontakta butiken direkt.

Var kan jag hitta information om Jula i Västerås?

Du kan hitta information om Jula i Västerås genom att besöka Julas hemsida eller kontakta butiken direkt.

Artiklen Hitta allt du behöver på Jula Västerås – Öppettider och information har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 5 anmeldelser