Systembolaget Fältöversten: Öppettider och information

Systembolaget Fältöversten är en av Systembolagets butiker som ligger på Fältöversten köpcentrum vid Karlaplan i Stockholm. I den här artikeln hittar du all information du behöver om butiken, inklusive dess öppettider.

Öppettider

För att planera ditt besök på Systembolaget Fältöversten är det viktigt att känna till de aktuella öppettiderna. Nedan hittar du en lista över butikens öppettider:

Dag Öppettider
Måndag-fredag 10:00-19:00
Lördag 10:00-15:00
Söndag Stängt

Plats

Systembolaget Fältöversten hittar du på följande adress:

Fältöversten köpcentrum
Karlaplan 13
115 20 Stockholm

Närliggande Systembolag

Om du inte har möjlighet att besöka Systembolaget Fältöversten, finns det flera andra Systembolagsbutiker i närheten. Här är några av dem:

  • Systembolaget Karlaplan
  • Systembolaget Östermalmstorg
  • Systembolaget Humlegårdsgatan

Nu när du har alla nödvändiga uppgifter om Systembolaget Fältöversten, kan du planera ditt besök på ett smidigt sätt. Kom ihåg att observera de angivna öppettiderna och att kolla in de närliggande butikerna om det skulle passa dig bättre. Ha en trevlig shopping!

Ofte stillede spørgsmål

Vad är Systembolaget Fältöverstens öppettider?

Systembolaget Fältöverstens öppettider kan variera, men vanligtvis är de öppna från tidig morgon till sen kväll. Du kan kontrollera aktuella öppettider på Systembolagets hemsida eller genom att ringa butiken.

Var ligger Systembolaget Fältöversten?

Systembolaget Fältöversten ligger på Karlaplan i Stockholm. Det är enkelt att hitta butiken eftersom den är belägen precis vid Fältöverstens köpcentrum.

Finns det fler Systembolag i närheten av Fältöversten?

Ja, det finns flera Systembolag i närheten av Fältöversten. Du kan använda Systembolagets hemsida eller appen för att hitta ytterligare butiker i närheten.

Vad är adressen till Systembolaget på Karlaplan?

Adressen till Systembolaget på Karlaplan är Karlaplan 13, Stockholm. Kom ihåg att du behöver vara 20 år eller äldre för att handla alkohol där.

Vilka produkter kan man köpa på Systembolaget Fältöversten?

På Systembolaget Fältöversten kan du köpa ett brett sortiment av alkoholhaltiga drycker, inklusive vin, öl, sprit och alkoholfria alternativ. Du kan även hitta specialprodukter och exklusiva nyheter i sortimentet.

Kan man beställa produkter från Systembolaget Fältöversten online?

Ja, du kan beställa produkter från Systembolaget Fältöversten online och få dem levererade till ditt närmaste utlämningsställe. Det är ett enkelt och bekvämt sätt att handla om du inte har möjlighet att besöka butiken personligen.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Systembolaget Fältöversten?

Ja, det finns parkeringsmöjligheter vid Systembolaget Fältöversten. Du kan antingen parkera i närheten av Fältöverstens köpcentrum eller använda parkeringshuset som finns i området.

Kan jag få hjälp och råd av personalen på Systembolaget Fältöversten?

Ja, personalen på Systembolaget Fältöversten är experter på sina produkter och kan ge dig råd och hjälp vid behov. De kan hjälpa dig att hitta rätt drycker för olika tillfällen eller ge rekommendationer baserat på dina preferenser.

Vad är åldersgränsen för att handla på Systembolaget Fältöversten?

Åldersgränsen för att handla alkoholdrycker på Systembolaget Fältöversten är 20 år. Du måste kunna uppvisa giltig legitimation vid köpet.

Finns det andra butiker och restauranger i närheten av Systembolaget Fältöversten?

Ja, i närheten av Systembolaget Fältöversten finns det flera andra butiker, restauranger och caféer. Du kan kombinera ditt besök på Systembolaget med andra shopping- eller matupplevelser i området.

Artiklen Systembolaget Fältöversten: Öppettider och information har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 35 anmeldelser